rebeka_ff.jpg

kép: Járdány Bence

Szabó Rebeka vagyok, a Párbeszéd Magyarországért (PM) alapító tagja, országgyűlési képviselő, agrárpolitikus, biológus

Friss topikok

Egy x Szabó Rebekára, egy x a 17-es listára - és fellélegezhetünk

2014.04.05. 20:23 Szabó Rebeka

A kampány utolsó előtti napján vagyunk, holnap választás. Ebédidő tájt kezdem írni e sorokat Vecsésen, éppen kampányzáró családi- és egészségnapot tartunk, miközben aktivistáink az utcákat szántják fel. Nagyon nagy munkát visznek véghez, köszönöm csak köszönhet nekik Magyarország. Sok rendezvényen vagyunk túl (emlékezetes kampány biciklizésünk videóját itt megnézhetik), számos remek emberrel találkoztam e néhány hónap alatt, akik bátrak, fáradhatatlanok. Bennük van a jövő, ők hordozzák azt, amire Magyarországnak ma szüksége van.

Munkájuk és aktivitásuk révén ma már egyre többen tudják, Magyarország rendszerváltás utáni történetének legfontosabb választása jön: jövőt választunk, a jövőnket vehetjük vissza. Egyik oldalon van a remény, egy biztonságos, nyugodt és megtartó Magyarország, másik oldalon a maffiaállam, Rogán „nem tudom, honnan lett luxuslakásaim” Antal és a vitázni nyuszi módjára gyáva Orbán, továbbá a közpénzeken fenntartott agymosásra szakosodott médiája és a reménytelenség.

Most, most mindnyájunknak el kell menni. Át kell ütni a közöny falait, nem legyinthetünk a jövőnkre, arra, hogy kaszárnyát csinálnak hazánkból ezek a hatalomba szerelmesedett politikai percemberkék és automata módjára hazugságokat ismételgető, bokorból kiugráló Fidesz-szóvivők.

Lopnak, csalnak, hazudnak – még az ülésteremben is szembesítettük őket ezzel. De el is buknak: ehhez csak el kell menni szavazni mindenkinek, aki változást akar. Két x, hogy lehessen négy év múlva is még kire, kikre szavazni. Két x behúzása a kormányváltó szövetségre és maximum fél óra. Mindössze ennyit vesz el a vasárnapból a részvétel.

Tudnunk kell: ha nem megyünk el választani, ha nem a kormányváltó szövetség jelöltjeit támogatjuk, hanem bármely más pártot, akkor Magyarország teljes kifosztását és még több ezrek elszegényedését tesszük lehetővé, azt, hogy fideszes politikusok eltüntessék vagyonnyilatkozataikban luxusházaikat, azt, hogy nemzeti dohányboltok után akár Fidesz-közeli nemzeti italboltok szülessenek.

Aki otthon marad, vagy aki nem a kormányváltó szövetségre voksol, az a Fidesz által meghekkelt választási rendszer miatt valójában Orbán Viktorra szavaz. Orbán Viktorra szavaz az is, aki a Jobbikra, és Orbán Viktorra szavaz az is, aki az LMP-re voksol (és persze ez az egyetlen hasonlóság a két említett párt között). És Orbán Viktorra szavaz az is, aki bedől a kamupártoknak – legyen az a Schmuck-féle szocdemek, Szili Katalin KTI-je, vagy a megtévesztési céllal létrejött Együtt2014 és Szepessy-féle Összefogás. Ezek nem pártok, hanem közpénzgyűjtőhelyek, emberek átverői.

A szavazócédulán csak egy listája van a kormányváltásnak és tizenhét a kormány maradásának. Szavazzon az MSZP, Együtt, DK, PM, MLP közös listájára, amely a szavazólapon a 17. helyen lesz! Én pedig a vecsési körzet listáján a 7 – apró betűvel, a nevemet keressék…

Szabó Rebeka és a 17-es lista. Ha ez a két x megvan, Orbán megy, kormányváltás jön.

Győzzék meg szomszédjaikat, a szomszédok szomszédjait, az egész utcát. Egy életünk van, arról döntünk vasárnap.  

Szabo_Rebeka_aprilis6.jpg

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Facebook oldalunkhoz és kövesd későbbi bejegyzéseinket is:


Itt lehet kommentálni:

A bejegyzés trackback címe:

https://szaborebeka.blog.hu/api/trackback/id/tr415956720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása